Setter opp gratis buss til flyplassen

BUSS: Kåre Bergsnev og Finn Ove Hofstad sørger for gratis buss opp til flyplassen på torsdag. Foto: Kjell Arne Jørgensen

BUSS: Kåre Bergsnev og Finn Ove Hofstad sørger for gratis buss opp til flyplassen på torsdag. Foto: Kjell Arne Jørgensen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Torsdag er det åpen dag på flyplassen og det er meldt fint vær. Lufthavnsjef Finn Ove Hofstad tror derfor det kan komme en god del folk. Problemet er at det er begrensa med parkeringsplasser på flyplassen. Derfor settes det opp gratis skyttelbuss opp til flyplassen. Bussene går fra parkeringa på Øyøra, hvor det er rikelig med parkeringsplasser.

– Dette er den beste måten å gjøre det på. Takket være Helgeland Event fikk vi sikret en avtale med HTS Mosjøen, sier Hofstad.

Kåre Bergsnev i HTS forteller at de setter opp to busser som skal gå kontinuerlig opp og ned fra flyplassen på ettermiddag og kveld. Det betyr avganger fra parkeringsplassen på Øyøra omtrent hvert tiende minutt.

– Hver buss tar 50 stykker, så vi kan frakte hundre folk på hver tur, sier Bergsnev.

Hofstad minner i tillegg på at det er gang- og sykkelvei, nesten hele veien fram til Mosjøen lufthavn, og han mener derfor at sykkelen kan være et godt alternativ.

Artikkeltags