Filmfråtsing 2018: – Det vil bli vist førpremierer og en verdenspremie

Stor opplevelse: Kinosjef Per Breirem forteller årets filmfråtsing kommer til å bli fantastisk.

Stor opplevelse: Kinosjef Per Breirem forteller årets filmfråtsing kommer til å bli fantastisk.

Artikkelen er over 2 år gammel

Denne uka byr Mosjøen kino for 24. gang på rad til filmfråtsing. Det vil bli filmer for alle, uansett aldersgruppe og det vil være filmer i alle slags sjangre.

DEL

– Filmfråtsing blir arrangert en gang i året rundt denne tiden før påske. Det har alltid vært stor suksess, sier kinosjef Per Breirem.

Det skal vises over 20 filmer, og det vil være tre førpremierer og en verdenspremiere denne uka.

– Verdenspremieren av filmen «Tomb Raider» vil være på fredag. Og vi har en fantastisk førpremiere på «The death of Stalin» på torsdag, som vil appellere til alle voksne, sier Breirem.

Det vil også være førpremiere på familiefilmen «Brillebjørn på bondegården» og «detektivbyrå nr. 2» i helga.

– Filmen «Call Me By Your Name», som er oscarnominert og ansett som en av de flotte store romantiske dramaene i år, den anbefaler jeg virkelig, sier Breirem.

Filmer hver dag

Det vil være filmer hver dag fram til og med søndag. Onsdag vil det være kino på dagtid, hvor «Unknown soldier» og «The post» vil bli vist.

– Det vil være langdag med kino på lørdag og søndag. Vi begynner allerede klokken 10.45 på lørdag og klokken 12 på søndag. Her er det altså film for alle, sier Breirem.

Når det kommer til filmfråtsing så er det også nedsatt billettpris for alle.

– Det er slik at for barn og ungdom under femten år som kjøper tre billetter til forskjellige filmer, vil få rabatt på rabatt.

Kinosjef Breirem forteller årets filmfråtsing vil bli bra, så langt for mandagskvelden er det solgt godt over 100 billetter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken