Grillet om avisa

Pølser og avis: Det ble spist mange pølser og pratet mye om Helgelendingen på Marsøra onsdag. Foto: Ken-Robin Slaatrem

Pølser og avis: Det ble spist mange pølser og pratet mye om Helgelendingen på Marsøra onsdag. Foto: Ken-Robin Slaatrem

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Onsdag tok Helgelendingen turen til Marsøra og stilte opp med alt fra grillmat til å svare på spørsmål.

Arrangementet var et samarbeid mellom Helgelendingen, Servivegrossisten Paul Nygaard og Frisk3. På Marsøra kunne alle som ønsket det komme å stille spørsmål om frekvens, digitale løsninger, aID eller generelt diskutere avisen og komme med tips.

Servicegrossisten Paul Nygaard sponset eventet med pølser, saft og kaffe mens Frisk3 hadde en stand hvor de tilbydde bungee-training. Alle som deltar i Sommertrimmen fikk doble poeng for å ta turen utover til Marsøra. Med over 20 grader og sol var stemningen svært bra og mange mennesker møtte opp, både unge og eldre tok seg turen. Mange så og muligheten for å ta med hunden på en liten trimtur ut dit.

- Det var en svært vellykket sammenkomst, med over 300 mennesker innsjekket på sommertrimmen i løpet av kvelden, og veldig god stemning blant de besøkende så dette ble absolutt en suksess, sier redaktør Geir Arne Glad.

- Et flott samarbeid med Frisk3 og Servicegrossisten Paul Nygaard, som godt kan resultere i flere liknende felles aktiviteter framover, fortsetter han.

Ansatte fra Helgelendingen grillet, svarte på spørsmål og diskuterte.

- Det ble mange gode avisdiskusjoner, noe som er veldig viktig. Vi fikk diskutert og svart på mange forskjellige spørsmål, noe som går igjen er selvklart spørsmål angående frekvensreduksjonen og dette er noe vi syns er bra at folk spør om, sier Geir Arne Glad.

Artikkeltags