(Rana Blad) En av de seks heldige som hver vant 2,5 millioner i Lotto lørdag, er fra Mosjøen, melder Norsk Tipping i ei pressemelding.

Den 42 år gamle mannen fra Mosjøen ønsker å være anonym, og kunne ikke helt tro det var sant da han fikk telefonen «alle» håper skal komme.
– Det er uvirkelig. Jeg sitter og ser på en film her og dette må nok synke inn litt. Jeg spiller jo stort sett bare for å levere, men dette kommer godt med, for jeg skal flytte og kjøpe ny bolig om ikke lenge, sier mannen.

Disse Lotto-tallene ble trukket ut lørdag: 3 – 6 – 8–11 – 17 – 19 – 21
Tilleggstall: 5

De seks heldige vinnerne lørdag er fra Sandnes, Laksevåg, Heggedal, Alta, Elnesvågen og Mosjøen.

Kvinne (37) fra Asker

Hvordan føles det å bli millionær.

-WOW! Det er helt utrolig. Så utrolig gøy. Nå må jeg jo feire med barna og mannen min og skjenke meg litt rødvin. Jeg har jo drømt om å vinne, så nå blir det nok huskjøp, sier den glade Heggedalskvinnen som ønsker å være anonym.

Mann (60) fra Alta 
– Jeg satt og ventet på deg, skjønner du. Jeg har ventet lenge. Dette passet bra for jeg har akkurat begynt å planlegge pensjonen min. Jeg har også vært trofast Norsk Tipping-spiller, og dette passet så utrolig bra. Fruen sier at «nå skal vi feire», så det blir nok en kald øl i kveld, sier den glade Altaværingen, som ønsker å være anonym.

Kvinne (75) Elsnesvågen
– Gud i himmelen, hadde du vært her nå så skulle du fått en klem. Å gud for en overraskelse. Dette har jeg ventet på i så mange år. Jeg spiller ei fast rekke som jeg alltid leverer. Jeg bukker og takker og neier og alt sammen. Mannen min er bak her og lurer på hva det er, så nå må jeg nok snakke litt med ham. Dette var moro, sier den blide damen fra Elnesvågen som ønsket å være anonym.

Mann (50) fra Sandnes
– Å fytti katta! Tusen takk! Den telefonen fra Norsk Tipping er telefonen du tror du aldri får, og at det bare er andre som får den, men i dag var det pikakadø min tur, sier den glade karen fra Sandnes som ønsket å være anonym.

Gratulerer så mye, skal du finne på noe moro?
– Du, nå blir det feiring. Jeg tar med vennene til et annet land. Du vet jeg har hytte på JØRPELAND, så den der sparer jeg masse på, sier han og gliser. Nei da, det blir kos med venner, garantert, sier den blide karen som lovet å feire med vennene natt til søndag. Mannen ønsker å være anonym.

Mann (26) fra Laksevåg, ble det ikke oppnådd kontakt med lørdag.