Fire Lotto-spillere vant i overkant av 7,6 millioner kroner lørdag kveld. Én av dem er fra Sør-Varanger:

 – Å i hel**te, sier mannen i 20-årene fra Sør-Varanger når han får beskjed om at han har blitt rik.

Så blir han stille i noen sekunder.

– Jaha! Det var jo en hyggelig melding å få. Da får jeg feire på byen i kveld. Det blir en rolig tur ut med noen kompiser, så det passer jo bra, sier den unge mannen som skal spandere på seg ny bil -  en Audi RS6.

Han hadde kjøpt sitt spill hos Coop Prix Bjørnevatn i Finnmark og ønsker å være anonym.

Det melder Norsk Tipping på sine nettsider.

Ingen fikk sju rette lørdag 6. oktober. Dermed ble det Gulltrekning i Lotto lørdagen 13. oktober, med nesten 30 millioner kroner i potten.

Hett i Harstad

- Jeg ble jo tungpustet her, sier kvinnen fra Harstad og ler. Hun hadde planlagt litt pizza og rødvin til kvelds alene, så det blir alenefeiring i Harstad i kveld.
 - Det meste jeg har vunnet tidligere er 6000 kroner og den gevinsten delte jeg med noen andre. Jeg har ofte fantasert om hva jeg skulle finne på hvis noe slik skjedde men nå er det helt tomt her, sier kvinnen som kjente resultatet når vi ringte.
-Jeg visste at jeg hadde vunnet. Det er ikke alltid jeg sjekker med i dag gjorde jeg det og da vinnerrekka svarte til min rekke nummer tre så trodde jeg knapt mine egne øyne. Nå skal jeg sende bildet av den til søstrene mine og høre på reaksjonene deres, sier damen fra Harstad i Troms, og som ønsker å være anonym. 

Sterkt i Sogndal

- Jeg så når du ringte første gangen. Jeg kjente igjen nummeret, men da sviktet nervene, så jeg gikk inn på nettsida og sjekket, og nå har jeg høy puls, sier damen på klingende sogning.

- Nå sitter jeg med mannen min og familien og ser på TV, så det blir rolig feiring, men jeg skal ta noen apehyl ute på gulvet etter at jeg har snakket med deg, sier hun og ler. 
- Vi er glade i å reise, og barna driver og skal etablere seg så dette skal vi kose oss med alle sammen sier damen fra Sogndal i Sogn og Fjordane, og som ønsker å være anonym.  

Kaffe i Kongsberg

- Jeg har vært ute en tur og ble med en venninne hjem på kaffe og da så at du hadde ringt, sa kvinnen fra Kongsberg i Buskerud.

-  Jeg har alltid drømt om å bygge eget hus og at det skal være arkitekttegnet. Jeg blir jo nesten skjelven og jeg tror jo ikke at det skjer meg dette her, men det gjør det jo, sier kvinnen som ønsker å være anonym. 

Vinnersannsynligheten for sju rette er 1:5,4 millioner pr. rekke, opplyser Norsk Tipping.