Gå til sidens hovedinnhold

Får støtte til "En gave til jul": - Det kan gi mulighet for det lille ekstra

Artikkelen er over 4 år gammel

Næringslivet gir penger til gode formål i hver eneste avis i adventstida. Fru Haugans hotel starter med 10.000 kroner til En gave til jul.

Tenn et lys

Vi har gått mange runder og vi hadde mange fine tiltak å velge mellom. Det gjøres utrolig mye godt frivillig arbeid i Vefsn. Men vi landet på dere, sier hotellsjef Ellen Løvold Strand i møte med Jeanette Haugland fra Vefsn Røde Kors og Ranveig Lauritzen fra Saniteten Ung Mosjøen. De samarbeider om prosjektet En gave til jul, der meninga er at familier med dårlig råd skal få julegaver og en middag. Folk kan fylle handlevogner i alle Mosjøens matbutikker, samt legge gaver under trær, blant annet på hotellet.

Bløthjertet

Det som gjøres er helt fantastisk og inspirerende. Vi ønsker å gi et bidrag på 10.000 kroner. Jeg er helt sikker på at pengene blir brukt fornuftig. Vi vet at mange har det trådt, sier Ellen på hotellet. Hun kjenner det ekstra i bløthjertet når det nærmer seg jul.

Det som gjøres er helt fantastisk og inspirerende. Jeg er helt sikker på at pengene blir brukt fornuftig.

Ellen Løvold Strand Hotellsjef Fru Haugans Hotel

- Ja, jeg gjør det. Jul handler om minner, og jeg har barn selv. Det ville vært tøft ikke å kunne lage jul for dem. Det fineste er jo å gi. Vi håper at mange legger gaver under treet i resepsjonen vår. Det er også mulig å henge opp gaveønsker, sier Ellen.

Kinobilletter?

Ranveig og Jeanette er overveldet. De regner med å hjelpe om lag 30 familier i desember, og de håper at folk som trenger hjelp ikke er redd for å ta kontakt.

‒ Det ligger ingen skam i å ha dårlig råd. En slik situasjon kan vi alle havne i. Vi stiller ingen spørsmål. Alle som kontakter oss får hjelp, sier Ranveig og Jeanette. Det er mulig å følge sida "En gave til jul" på Facebook. Der står all nødvendig informasjon.

Les også: Går sammen om "En gave til jul" etter ett års pause: - Jula i fjor var den verste jeg har hatt

‒ Vi er veldig takknemlig for gaven fra hotellet. Det kan gi mulighet for det lille ekstra. For eksempel kinobilletter, sier de.

Kommentarer til denne saken