Tidligere i høst ble det kjent at Britt Jonassen skulle gå av som administrassjonsjef og over i pensjonistenes rekker. Hun har vært administrasjonssjef i Leirfjord kommune i litt over fire år.

Les mer: Enstemmig for Jonassen

'Ny rådmann er ansatt

Under kommunestyremøte fredag ble Jonassen takket av, av et fornøyd kommunestyre, og ordfører Ivan Haugland som erkjente at han kom til å savne hennes handlekraft.

For Jonassen selv var ble det en spesiell dag.

Les mer: – Jeg har gjort min innsats

– Ikke bare er det min siste dag som administrasjonssjef i Leirfjord kommune, men det er også min siste yrkesaktive dag, noe jeg regner med ikke kommer til å gå helt opp for meg før langt over nyttår. For meg har det vært viktig med en god og tydelig økonomistyring, det har det også vært politisk. Mitt videre råd til kommunestyret må være å bli flinkere til å se sine ansatte. Er du fornøyd? Si noe om det. Ikke bare tro at de vet det. Si at du setter pris på den dugnadsinnsatsen og den jobben som de gjør, smilte Britt Jonassen.

Kommunalsjef Kjell Olav Lund ble enstemmig valgt som konstituert administrasjonssjef fra 1. januar 2018. Kommunen har jobbet med ansettelse av ny rådmann i flere måneder uten å ha kommet i mål.

Les mer: Ordføreren: – Ingen fornemmelse av hvem som blir ny rådmann

Fem vil ha toppjobb i Leirfjord

Nå har Ivan fått flere å velge mellom

Må ut på ny runde for å finne administrasjonssjef: - Fant ikke den riktige kandidaten