Gå til sidens hovedinnhold

Fire skadd i kollisjon i Korgfjelltunnelen

Artikkelen er over 4 år gammel

Oppdatert klokka 15.40: En mann er lettere skadet etter frontkollisjonen i Korgfjelltunnelen, som skjedde mandag morgen. Vedkommende blir behandlet for bruddskader, men er stabil og er overført til intensivavdelinga, opplyser akuttmottaket ved Helgelandssykehuset i Mo i Rana til NRK.

Oppdatert klokka 10.50: Tunnelen er nå åpen for ferdsel igjen.

Oppdatert klokka 08:42: Politiet melder at det foreløpig er uavklart angående skadeomfanget til de involverte, men ingen skal være livstruende skadet. Det jobbes fortsatt med åstedsundersøkelser.

Like før klokken 08.00 skrev politiet at fire skadde personer er ute av bilene og fraktes til sykehus/legevakt. De skriver også at de fortsatt jobber på stedet.

– Alle personene i involverte kjøretøy var våken og bevist. Flere har nok bruddskader, skriver politiet. Veien vil være stengt inntil bilberging har vært på stedet. Omkjøring via gamle E6 over Korgfjellet er skiltet

Alle nødetatene rykket mandag morgen i 07:30-tiden ut til  Korgfjelltunnelen etter meldinger om en front mot front-ulykke.

Politiets operasjonssentral opplyste kort tid etter til Rana Blad at lokalt brannvesen allerede skulle være på stedet. Resten av etatene var på vei.

E6 er stengt. Veimeldingssentralen opplyser klokken 08:20 at tunnelen forblir stengt inntil kjøretøyene er fraktet ut og det er ryddet opp på stedet. Bergingsbil er på vei.

Kommentarer til denne saken