Politiet har fått melding og at flere personer sloss seg i mellom og knuser vindu på biler i Korgen i Hemnes kommune. Politiet er på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt på Twitter.

- Det viser seg at det var deres egen bil de hadde knust ruten på. Personene har fått pålegg om å forlate og holde seg unna Korgen sentrum. Patruljen avslutter, oppdaterer politiet på Twitter kl. 17:12.

Oppdatert 18:27:

- Det er to personer som har fått litt for mye å drikke og blitt uenige, så de ble satt i marsj fra sentrum. De hadde ei med seg som var edru og kunne kjøre, sier operasjonsleder Remi Johansen.

Blir det opprettet sak på dette?

- Nei, de fikk et muntlig pålegg. Det var ikke noen personskader, og ingen ville anmelde hverandre. Det er ikke første gang, og blir nok ikke siste gang heller, forklarer Johansen.

Mandag ettermiddag og tidlig kveld har politiet i Nordland twitret både om oppdrag på Dønna, Sandvik, Bleikvasslia, Bodø og Narvik.

- Vi har hatt mye å gjøre i hele Nordland, men vi ser ikke dette i noen sammenheng. Sola har kommet fram, men det går an å kose seg i sola uten at vi skal bli involvert. Folk må bare komme seg ut i sola og kose seg, sier operasjonslederen.