I kveld kom Yukon hjem

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Marina Hansen og Espen Hamarheim som har savnet sin Gordonsetter Yukon etter at han stakk til skogs forrige tirsdag jubler. I kveld kom Yukon hjem. Sliten, men i fin form.

DEL

Kvart over fire mandag ettermiddag kom Gordonsetteren Yukon hjem etter å ha vært savnet i fjellet i Vatne i en uke. Han stakk da til skogs og dro med seg valpen Troy. Troy kom tilbake til hytta i Vatne etter tre og et halvt døgn, men Yukon var fortsatt savnet. Tross iherdig leting i fjellet og langs hele Helgeland har han vært totalt forsvunnet.

Mandag holdt eierne Marina Hansen og Espen Hamarheim på å gi opp håpet.

- Han kan være død, eller han kan være skadet og har lagt seg i ro et sted. Men det kan godt hende at han står fast på en fjellhylle også. Vi synes det er rart at valpen Troy kom hjem etter tre og et halvt døgn i fjellet, og at Yukon ikke fulgte etter, sa Marina Hansen mandag ettermiddag ved tretiden.

En time senere var Yukon hjemme.

- Ja dette er helt ubeskrivelig. Jeg trodde ikke vi fikk han hjem igjen. Yukon er utrolig pigg, men ekstremt tynn og har mye småsår på poter og neglene er helt nedslitte på bak labbene. Jeg skulle ut å rope på Troy, og så dukker plutselig Yukon opp.  Jeg måtte undersøke alle kjenne merker før jeg ropet på Espen. Fy søren det har vært mange tårer de siste dagene, sier en veldig glad Marina Hansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken