Gir 10.000 kroner og inngår samarbeid: – Det betyr utrolig mye

Bidrar: Daglig leder Knut Wulff Hansen og resepsjonist Elin Nicole Slänsby i Frisk3 er glade for å kunne bidra med 10.000 kroner til Kirkens bymisjon i Mosjøen. Frank Ivan Bjørkmo (t.h.) sier støtten i lokalsamfunnet betyr mye.Foto: John Christian Nygaard

Bidrar: Daglig leder Knut Wulff Hansen og resepsjonist Elin Nicole Slänsby i Frisk3 er glade for å kunne bidra med 10.000 kroner til Kirkens bymisjon i Mosjøen. Frank Ivan Bjørkmo (t.h.) sier støtten i lokalsamfunnet betyr mye.Foto: John Christian Nygaard

Støtte fra lokalsamfunnet betyr alt for Kirkens Bymisjon som startet opp i Mosjøen for noen måneder siden.

DEL

Tenn et lys– Kirkens bymisjon er litt over alt, og gjør en god jobb. Nå som de er nyoppstartet her i Mosjøen ønsket vi å bidra med en starthjelp på 10.000 kroner, sier Knut Wulff Hansen, daglig leder på Frisk3 i Mosjøen.

Arbeidsleder Frank Ivan Bjørkmo forteller at støtten fra lokalsamfunnet er utrolig viktig for organisasjonen.

– Det betyr mye, og det bekrefter engasjementet Mosjøen har hatt og som var grunnen til at man besluttet å starte opp her. Det er jo ekstremt hyggelig at noen tenker på oss, og vi føler vi har blitt tatt imot med åpne armer. Det har vært en fantastisk hjertevarme fra både private og bedrifter, sier Bjørkmo.

Wulff Hansen synes det er flott at organisasjonen åpnet en lokal avdeling her i Mosjøen.

– Det er flott å få en slik organisasjon til byen. De er etablerte og har lang erfaring, og vi vet at de lokale her i Mosjøen blir spilt gode fra hovedkontoret.

De to kan også røpe at de to ansatte i Kirkens Bymisjon i Mosjøen har fått to årskort med gratis trening på Frisk3 sine lokaler i Mosjøen.

– Skal de gjøre en god jobb, må de være i god form, sier Wulff Hansen og smiler.

– Fysisk trening hjelper også på det mentale. Når vi skal bidra for andre er det viktig at vi er på topp selv, sier Bjørkmo.

I tillegg er de i gang med å inngå et samarbeid som gjør det mulig for Kirkens Bymisjon å melde ifra til Frisk3 dersom de vet om folk som gjerne vil trene, men kanskje ikke har god nok råd.

– Da ønsker vi å være med å hjelpe slik at de får muligheten til det. Trening er både godt for helsa og sosialt, og her oss treffer man alle typer mennesker, sier Wulff Hansen.

– Vi vet hvor viktig det er for folk å komme seg ut og få rutiner og aktiviteter. Blir man sittende hjemme og stirre i en vegg er det lettere å ruse seg enn om man skal ut på trening og er opptatt med noe, sier Bjørkmo.

– Hva skal dere bruke pengene på?

– Vi jobber med en del prosjekter vi skal realisere, og da kommer slik støtte utrolig godt med. Nøyaktig hva som blir realisert kan jeg ikke si på nåværende tidspunkt, men jeg kan garantere at pengene vi får inn går med til å støtte dem som trenger det aller mest, sier Bjørkmo.

Tenn et lys 2019

Tenn et lys er Helgelendingens innsamlingsaksjon til alle frivillige som bidrar til å gjøre vår landsdel til et godt sted å bo.

I advent gir vi bort markedsføringsplass til en verdi av kroner 300.000 kroner, og oppfordrer regionens næringsliv til å gi det samme til gode lokale formål.

Artikkeltags