Papiravisen er forsinket på grunn av været: - Dette er veldig beklagelig

Redaktør Geir Arne Glad og markedssjef Ellen Brodtkorb viser dagens papiravis, som de sier det er veldig beklagelig at ikke kom til avtalt tid.

Redaktør Geir Arne Glad og markedssjef Ellen Brodtkorb viser dagens papiravis, som de sier det er veldig beklagelig at ikke kom til avtalt tid. Foto:

Saltfjellet og en tunnell har vært stengt i går kveld og natt, og dermed har papiravisene til Helgelendingen blitt forsinket til Mosjøen.

DEL

- På grunn av været er dessverre avisene svært forsinket fra Bodø. Budene våre jobber på spreng og kjører for harde livet for å få ut avisene til så mange områder som mulig så tidlig som mulig, opplyser markedssjef Ellen Brodtkorb.

Det blir dessverre mange som får avisen seinere enn vanlig - men i løpet av dagen skal budene rekke over alle rutene.

Postdistribuerte aviser til Vefsn, Grane og Hattfjelldal kom i tide, og abonnentene her vil få avisen til vanlig posttid.

Dessverre rakk ikke Post-bilen til HALD-området og Vevelstad til Sandnessjøen i dag. Det betyr at det ikke kom post til Sandnessjøen og følgelig ikke aviser heller. Dagens avis vil komme med Posten i morgen.

Brodtkorb opplyser også om hvordan abonnentene kan holde seg oppdatert.

– Har du mulighet - kan du komme innom hovedkontoret i Vefsnvegen å få avisa. E-avisa er på plass som vanlig på www.helg.no, sier hun.

– Alle som har papiravis har også tilgang til e-avis som er en digital kopi av papiravisen, og alt innhold på nett. Vi oppfordrer til å lese på nett, og gjerne ta kontakt for å få hjelp til å aktivere tilgang, sier nyhetsredaktør Marit Almendingen.

Her finner du dagens e-avis, og her finner du gårsdagens Nyhetsdøgn.

Artikkeltags