Helgelandssykehuset nektet å svare på spørsmål fra Helgelands Blad: – Ikke relevant

Tore Bratt, kommunikasjonssjef i Helgelandssykehuset

Tore Bratt, kommunikasjonssjef i Helgelandssykehuset Foto:

DEL

I en artikkel publisert av Helgelands Blad mandag formiddag, skriver avisen at de har kontaktet Helgelandssykehuset med en rekke spørsmål angående angivelige formelle og uformelle møter som skal ha funnet sted mellom tidligere konstituert direktør Fred Mürer og medlemmer av Ekstern Ressursgruppe og konsulenter fra Deloitte.

Ifølge avisen, skal Tore Bratt, kommunikasjonssjef i Helgelandssykehuset, ha underrettet Helgelands Blad om at Helgelandssykehuset "ikke kommer ikke til å få svar på disse spørsmålene, fordi de er ikke relevant».

Helgelands Blad ønsket svar på følgende spørsmål:

1. Har det vært møter, både formelle og uformelle, mellom Fred Mürer og medlemmer/leder av E.R., i perioden fra ER ble utpekt til de leverte sin endelige rapport?

2. Stemmer det at det skal ha vært ca. 20 slike formelle og uformelle møter mellom F.M. og leder av E.R (eller også andre medlemmer av ER) fram til endelig rapport ble presentert?

3. Hvilken type kontakt (skriftlig, formelt, uformelt) har det vært?

4. Hvis det har vært kontakt; kan vi få møtereferater, e-post, andre former for dokumenter som kan belyse formell/uformell kontakt?

Artikkeltags