Sissel Karin blir ny direktør i Helgelandssykehuset: – Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå forbi

Ny direktør: Sissel Karin Andersen er gift og har tre barn. Hun er født og bosatt i Rana, men har sine aner fra Dønna og tilbringer mye av fritiden på familiehytta der.

Ny direktør: Sissel Karin Andersen er gift og har tre barn. Hun er født og bosatt i Rana, men har sine aner fra Dønna og tilbringer mye av fritiden på familiehytta der.

Sissel Karin Andersen (52) bytter stillingen som assisterende rådmann i Hemnes kommune, til direktør for organisasjon og administrasjon i Helgelandssykehuset.

DEL

– Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå forbi. Helgelandssykehuset er en av regionens største kompetansearbeidsplasser og er inne i ei utrolig spennende tid. Jeg er både stolt, glad og ydmyk over å ha fått muligheten til å være med når det framtidige sykehustilbudet skal utformes, sier Andersen i en pressemelding fra Helgelandssykehuset.

Endringsprosess

Andersen tiltrer stillingen som direktør for organisasjon og administrasjon i Helgelandssykehuset HF den 1. desember. Hulda Gunnlaugsdottir, administrerende direktør i Helgelandssykehuset er fornøyd med valget av leder.

– Med Sissel Karin har vi fått på plass en leder med erfaring innenfor organisasjon og administrasjon som Helgelandssykehuset har stort behov for i årene som kommer. Vi er inne i en stor endringsprosess der det nye Helgelandssykehuset skal skapes, og jeg er sikker på at vi har fått rett person med på laget for å få gjennomført de organisatoriske endringene som kommer på en god måte, sier hun i pressemeldingen.

Bred erfaring

Andersen har en siviløkonomutdanning med tilleggsutdanning i prosjektledelse. Etter endt utdanning bodde hun på Østlandet i 25 år, hvor hun jobbet for selskaper som IBM og 4human. Dermed har hun bred erfaring med prosjektledelse, leveranser og organisasjonsutvikling.

For tre år siden ble Andersen ansatt i Hemnes kommune som stabsleder med ansvar for alle administrative fagområder i kommunen, og fra nyttår gikk hun over i stillingen som assisterende rådmann i kommunen.

Artikkeltags