De har det beste drikkevannet på Helgeland

I en knivskarp drikkevannskonkurransen med veldig høy poengsum blant alle kandidatene, forsvarte
stolte vinnere tittelen "Helgelands beste drikkevann 2018". F. v. Frode Brennbakk, Hattfjelldal vannverk og Siv Kristin Berge, Alstahaug
vannverk.

I en knivskarp drikkevannskonkurransen med veldig høy poengsum blant alle kandidatene, forsvarte stolte vinnere tittelen "Helgelands beste drikkevann 2018". F. v. Frode Brennbakk, Hattfjelldal vannverk og Siv Kristin Berge, Alstahaug vannverk. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hattfjelldal vannverk vant klassen for grunnvannskilder, mens Alstahaug vannverk vant klassen for overflatekilder. Kåringen fant sted i forbindelse med en vann- og avløpskonferanse i Sandnessjøen på torsdag, og vannverkene kan nå titulere seg med tittelen Helgelands beste drikkevann 2018.

– Det var en god konkurranse i den forstand at det var et høyt nivå med veldig gode kandidater, faktisk den høyeste poengsummen vi har opplevd i forbindelse med disse semifinalene. Grunnvannskandidaten var helt fantastisk god og det var en verdig vinnere i begge klasser, sa juryformann Johan P. Nielsen rett etter at konkurransen var ferdig.

Konkurransen arrangeres av Norsk Vann og Norsk Kommunalteknisk forening (NKF). Kandidatene var Alstahaug kommunale vannverk, Bleikvasslia vannverk, Hattfjelldal vannverk, Mosjøen vannverk og Trofors kommunale vannverk.

Vinnerne blir invitert til den store landsfinalen som arrangeres under Kommunalteknikkmessen på Lillestrøm.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken