Best på kundeservice

satt pris på: Kundeservicesjef Ragnhild Forshaug mottok prisen på vegne avHelgeland Sparebank.

satt pris på: Kundeservicesjef Ragnhild Forshaug mottok prisen på vegne avHelgeland Sparebank. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Helgeland Sparebank danket ut 11 konkurrenter og ble best på kundeservice.

DEL

– Vinneren har en spesiell drivkraft, en drivkraft for Helgeland, sa prisutdeleren da kundeservicesjef i Helgeland Sparebank Ragnhild Forshaug, mottok prisen for beste kundesenter på fagdagen «Service i sentrum».  Det skriver Helgeland Sparebank i ei pressemelding.

Kartlegger kundens behov

Lokalbanken vant først og fremst fordi de er flink til å kartlegge kundens behov, og deretter løse dem.

Som leder vet jeg at mine folk står på for å gjøre en god jobb. Vi jobber hver dag for å bli enda bedre. Prisen er en bekreftelse på at jobben vi gjør betyr mye for folk, sier kundeservicesjef i Helgeland Sparebank, Ragnhild Forshaug.

I likhet med mange andre bransjer går også finansnæringen gjennom flere store endringer. Dette gjelder ikke minst innen teknologi og hvilke forventninger kundene har til banken sin.

For lokalbanken er det aller viktigste å ha gode kunderelasjoner til helgelendingene og gi dem den beste kundeopplevelsen gjennom god rådgivning. Derfor er vi ekstra stolte av at vi er stemt fram som det beste kundesenteret. Hver kunde er unik og kundeservice er lokalbankens førstelinjetjeneste som er tilgjengelig når kunden har små og store spørsmål, sier direktør for Personmarked i Helgeland Sparebank Dag-Hugo Heimstad.

Best på service i Norge

Det var på fagdagen service i sentrum at prisen ble delt ut. Servicemedarbeidere fra hele Helgeland var samlet på Meyergården i Mo i Rana. Helgeland har mange profesjonelle aktører og kundesenter som utmerker seg nasjonalt på grunn av god service, og lokalbanken gikk av med seieren i konkurranse med 12 andre aktører. Temadagen arrangeres med mål om å styrke samarbeidet mellom aktørene, bygge stolthet i regionen og sette Helgeland på kartet som best på service i Norge.

Artikkeltags