Gå til sidens hovedinnhold

Lover beintøff bensinkonkurranse i Mosjøen når den nye stasjonen står klar: – Skal være billigst i byen på drivstoff

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi kommer til å åpne en bensinstasjon med fire pumpepunkt rett i inngangsfeltet til den nye Helgeland Handelspark. Målet vårt er å være superbillig på drivstoff – faktisk den billigste i byen.

For abonnenter

Det er Thron Sperre Olsen, regionsjefen selv i Uno-X, som opplyser dette. Allerede i løpet av mai måned regner de med å ha den ubetjente stasjonen i drift rett utenfor den splitter nye Helgeland handelspark.

Sjekker de andre hele døgnet

Det blir den andre bensinstasjonen deres i Mosjøen. Den første ligger jo som bekjent i Vefsnveien.

– Hele poenget er at vi alltid skal være billigst på drivstoff i Mosjøen. Så det kommer nok til å bli en tøff konkurranse i byen.

– Hvordan skal dere klare å garantere laveste pris ut til kundene 24 timer i døgnet?

– Vi har allerede markedsansvarlig for Uno-X stasjonen vår i Vefsnveien. Han kjører rundt hele tiden for å sjekke prisene – eller han har nok medhjelpere som kjører rundt både dag og natt. Det kan vel hende en eller annen gang at vi blir slått, men vi jobber hardt for at det ikke skal skje, sier Sperre Olsen.

Markedsutsiktene er gode

– Hvorfor satser dere så sterkt i Mosjøen?

– Mosjøen har utviklet seg til et viktig marked for oss. Vi har tro på Mosjøen. Derfor satser vi nå på stasjon nummer to. Fra før har vi stasjoner på Mo, I Sandnessjøen og i Brønnøysund.

Uno-X har fra før 170 stasjoner spredt utover Norge.

En av sju bedrifter

Eiendomsutvikler Tore Larssen fortalte til Helgelendingen i går at den nye handelsparken kommer til å bli ferdigstilt i løpet av ett til halvannet år. Da skal sju bedrifter inn: Foruten Uno-X skal Rema, Biltema, Europris, Elkjøp, Thansen og interiørkjeden Rusta inn i parken som dermed er stappfull.

Kommentarer til denne saken