Siste finpuss på Gullhanen: – Vi har så mange dyktige folk i næringslivet at vi har prisvinnere i årevis framover

Glede: Bjørn Larsen, Håkon Johansen og Frode Gullhav er stolte som hanen, og lover en festaften du ikke vil gå glipp av. De viser fram selve prisen vinnerbedriften får. Prisen er utformet av Stig Einar Edvardsen.

Glede: Bjørn Larsen, Håkon Johansen og Frode Gullhav er stolte som hanen, og lover en festaften du ikke vil gå glipp av. De viser fram selve prisen vinnerbedriften får. Prisen er utformet av Stig Einar Edvardsen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er bare smådetaljer som gjenstår, og nedtellinga til helgas store happening har startet.

DEL

– Vi er så heldige at Fru Haugans hotel har klart å lage plass til noen billetter til, sier Bjørn Larsen, daglig leder i Mosjøen næringsforening.

Han sitter sammen med Håkon Johansen, styreleder i Mosjøen næringsforening og Frode Gullhav i Helgeland Event. De har hatt en gjennomgang av status for arrangementet og programmet. Det er allerede over 100 påmeldte til årets Gullhane, men i år er det plass til 160 stykker.

– Nå må bare etternølerne løpe og melde seg på. Dette blir fantastisk bra, og en fin opplevelse. Den som ikke er til stede går virkelig glipp av noe stort, sier Johansen.

Tanken bak arrangementet Gullhanen er at næringslivet skal hylle seg selv. På dagtid vil det være seminar med flere foredragsholdere, og på kveldstid vil det være gallamiddag med prisutdeling.

– Vi har så mange dyktige folk i næringslivet at vi har prisvinnere i årevis framover, sier Larsen.

– Det skal være en snakkis i etterkant, og en happening som vi gleder oss til år etter år, legger Johansen til.

Gullhanen er et ganske omfattende arrangement, selv om gjennomføringa blir gjort unna på et døgn. Planleggingen begynte i høst, og det ligger mange timer bak. Det er Helgeland Event som er teknisk arrangør, og syr sammen programmene.

– De gjør en utrolig strukturert jobb for å få dette gjennomført, skryter Johansen.

Temaet for Gullhanen er i år som i fjor «made in Mosjøen», og den stilen vil også være på dagseminaret.

– De som ikke er der og hører på det som blir sagt, går glipp av noen fantastiske mosjøværinger som har oppnådd suksess, som er langt fra det vi forstår og vet om, sier Larsen.

Juryarbeidet er nå ferdig for prisene Gullhanen og Gullegget. Det eneste som gjenstår er Gullservice – folkets pris, som kan stemmes fram på Helgelendingens nettsider fram til onsdag klokken 12.00.

– Hele salen er full av vinnere, men noen må være først over målstreken, sier Gullhav.

Her kan du stemme på de du mener fortjener å vinne

Artikkeltags