Billettsalget til Gullhanen er i gang: – Bli med å løfte fram gode historier og suksesser

Gullhanen: Med mer erfaring i boka arrangerer Mosjøen næringsforening nok en gang Gullhanen på Fru Haugans hotel. - Vi skal ikke se bort fra at det kommer flere overraskelser, sier Bjørn Larsen.

Gullhanen: Med mer erfaring i boka arrangerer Mosjøen næringsforening nok en gang Gullhanen på Fru Haugans hotel. - Vi skal ikke se bort fra at det kommer flere overraskelser, sier Bjørn Larsen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag 8. februar er det klart for Gullhanens andre år. På Fru Haugans hotel skal det bli næringsseminar, fest, moro og prisutdeling.

DEL

– Billettsalget startet torsdag og vi har solgt noen billetter allerede, sier leder i Mosjøen næringsforening, Bjørn Larsen.

I 2018 ble Gullhanen arrangert for første gang med stor suksess. Målet er å løfte næringslivet, inspirere, motivere, øke framsnakkingen, og vise fram suksesshistorier. Tema er i år som i fjor «Made by Mosjøen», og det vil bli næringsseminar på dagtid og fest med prisutdeling på kvelden.

– Det er totalt plass til 160 stykker på hotellet. Den ene forskjellen i år er at vi skiller på billettprisen til medlemmer og ikke-medlemmer. Siden det er Mosjøen næringsforening som står for arrangementet er det viktig at medlemmene våre har en fordel, samtidig som vi ønsker flere medlemmer, sier Larsen.

– En annen forskjell er at vi også selger billetter kun til næringsseminaret. I fjor var det bare en type billett, mens i år kan man velge å bare være med på dagtid.

Nominasjoner

I år som i fjor vil det deles ut tre priser, i tillegg til Vefsn kommunes næringslivspris. De er Gullhanen som i fjor gikk til Alcoa, Gullservice «folkets pris» som gikk til Milano og Gullegget som Total Trafikkhjelp kapret. Det er næringslivet selv som sender inn nominasjoner med begrunnelse til de forskjellige kategoriene.

– Det er åpent for nominering fram til den 16. januar. Vi har fått inn mange forslag, men ønsker så mange som mulig, sier Larsen.

Han forteller næringslivet er veldig beskjeden av seg, og oppfordrer alle til å nominere.

– Det er fremdeles litt tynt fra nabokommunene. Vi vil gjerne ha dem med siden vi har mange felles utfordringer, og det som er bra for naboene er bra for oss, sier Larsen.

Programmet

Programmet i år blir mye ganske likt fjoråret, bare bedre. Mosjøen næringsforening jobber ennå på med planleggingen, men de grove trekkene er kommet på plass.

– Vi har fantastiske innledere, og vi skal ikke se bort ifra at det kommer flere overraskelser, sier Larsen.

Foredragsholderne så langt er Espen Isaksen, påtroppende daglig leder for Mosjøen og Omegn Næringsselskap, og Espen Ravnå som blant annet i 2018 ble kåret til «Årets Unge Hotelier» under HSMAI, som er det norske reiselivets årlige bransjekåring.

– Vi er så heldig at vi har fått med Bjarne Brøndbo som konferansier, i tillegg til at han skal holde foredrag under seminaret på dagtid, sier Larsen.

Han lover et suverent arrangement og forventer at folk møter opp med like godt humør og stemning som i fjor.

– Husk å nominer, kjøpe billett og bli medlem i næringsforeninga. Bli med å løfte fram gode historier og suksesser, sier Larsen.

Artikkeltags