Nano åpner sommerdørene

ÅPNER DØRENE: Trine Holmen og Nano har åpent både på dag- og kveldstid under Byfestveko og Galleria.

ÅPNER DØRENE: Trine Holmen og Nano har åpent både på dag- og kveldstid under Byfestveko og Galleria. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Under Byfestveko og Galleria blir det utvidete åpningstider på Nano i Sjøgata.

DEL

– Det blir åpent både på dagtid og kveldstid, og vi gleder oss. Det er en god del turister og folk som kommer hjem, så vi vil bidra til byen disse ukene, sier innehaver Trine Holmen.

Hun forteller at det blir åpen kafe med mat og drikke, i tillegg til diverse underholdning både i løpet av uke 27 og 28. Kafeen holder åpent fra og med mandag til og med søndag.

– Vi skal ha underholdning både på platten og innendørs. Men været er så ustabilt at vi ikke vil annonsere noen konkrete tidspunkt nå. Vi ser an været og annonserer på Facebook.

Til vanlig kan Nano leies til private arrangement, og i tillegg har de åpen kafe på kveldstid fredag og lørdag om sommeren. Holmen sier at besøket har variert fra veldig bra til rolige kvelder så langt i år.

– Vi har åpent på dagtid når det er noe spesielt som skjer, som under Hanedagene og disse ukene. I sommer har det vært mest rolig på de varme sommerdagene, så det spørs om folk har dratt på hytta eller grillet hjemme. Turistene som er innom er superfornøyde med Mosjøen, men de etterlyser den lokale befolkningen. Så jeg håper de lokale vil vise seg fram disse ukene. Vi har så mye bra i byen, det bør vi benytte oss av, slår Trine Holmen fast.

Artikkeltags