Inviterer ansatte i Vefsn kommune til konferanse om samarbeidskultur: – Vi er nødt til å jobbe på tvers av alle sektorene

Trude Haaland, folkehelsekoordinator, Vefsn kommune.

Trude Haaland, folkehelsekoordinator, Vefsn kommune. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Enhet for folkehelse har invitert folkevalgte, tillitsvalgte og andre ansatte i Vefsn kommune til en dialogkonferanse mandag. De skal legge fundamentet for en god samarbeidskultur.

DEL

– Målet med hele konferansen er å samle de 55 påmeldte for å få samme forståelse for folkehelse. Vi skal også jobbe med å få et godt samarbeidsklima, forteller folkehelsekoordinator i Vefsn kommune, Trude Sanderud Haaland.

Konferansen blir styrt av Dina von Heimburg og Ottar Ness, på oppdrag fra enhet for folkehelse. Dina har tidligere vært folkehelsekoordinator i Levanger kommune, mens Ottar er professor i rådgivningsvitenskap ved NTNU.

– Vi har det veldig godt her i Norge, men målet er jo å kunne skape enda større sosial likhet. Hvis vi skal greie det er vi nødt til å jobbe på tvers av alle sektorene, sier Haaland.

I innkallingen står det at forutsetningene for et effektivt folkehelsearbeid er at bærekraft utvikling er et overordnet mål for samfunnsutviklingen. Foredragsholderne lover en inspirerende og innholdsrik dag for deltakerne.

Artikkeltags