E6 stengt på grunn av vanskelige kjøreforhold

Saltfjellet klokken 09.55. Bommen er nede.

Saltfjellet klokken 09.55. Bommen er nede.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(AvisaNordland): - Vi velger å stenge Saltfjellet nå, ettersom det er svært krevende forhold der, forteller Grethe Turmo Hatten i Veitrafikksentralen.

Oppdatert klokka 10.44: Vegvesenet melder at det nå er kolonnekjøring over Saltfjellet.

I følge sentralen er Troms og Finnmark de fylkene som er mest værutsatt akkurat nå, mens Nordland er litt mer beskyttet. Nå melder de derimot at værsituasjonen i fylket har forverret seg, og E6 på Saltfjellet er altså stengt på ubestemt tid.

- Det er satt opp ekstra folk ute på veiene i hele regionen, så vi er klare til å bistå om noen trenger hjelp, sier Turmo Hatten.

Været har vært utfordrende flere steder i landet, og spesielt Nord-Norge har kjent på kreftene de siste dagene. Nå melder også meteorologisk institutt på twitter om vanskelige kjøreforhold i landsdelen.

Senest i går var meteorologene ute med melding om det er ventet mer snø i store deler av Nord-Norge, og mandag morgen melder de altså om krevende kjøreforhold flere steder. 

Veitrafikksentralen oppfordrer folk til å følge ekstra godt med på værmeldingen de neste dagene, om man skal ut og kjøre.

Artikkeltags