Nå kan du lade elbilen hver femte mil mellom Mosjøen og Bodø

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Med ferdigstillingen av Fortum Charge & Drives ladesteder på COOP Korgen, Krokstrand Kafé og Overnatting og COOP Prix Storforshei, er E6 mellom Mosjøen og Bodø dekket med hurtigladere for elbil minst hver femte mil.

Les også: Utvidet ladetilbud for EL-biler

– Utbygging av tilbudet i Nord-Norge betyr at det blir stadig lettere å komme seg fram over lengre avstander for elbilister i nord, og at landsdelen blir mer sammenknyttet, sier leder i Fortum Charge & Drive, Jan Haugen Ihle i en pressemelding.

Etableringen av hurtigladerne langs denne strekningen er støttet med midler fra Enova, og fristen for ferdigstilling av ladetilbudet var satt til 1. november 2017.

– Vi er veldig fornøyde med at strekningen nå er ferdig utbygget, og at vi er ferdige i såpass god tid før tidsfristen, forteller Ihle.

Elbilister som kjører E6 mellom Mosjøen og Bodø kan nå lade elbilene sine på Fortum Charge & Drives ladesteder ved Esso Mosjøen, COOP Korgen, COOP Obs Mo i Rana, COOP Prix Storforshei, Krokstrand Kafé og Overnatting, Saltdal Turistsenter, Røkland Senter, Shell Fauske og Shell Mørkved.

Les også: Blir ladestasjon for elbiler

Les også: Åpnet unik ladestasjon

Artikkeltags