En hel dag med kjøkkenet i fokus

MAt: Tommy Abrahamsen står ved komfyren når Nygårds Trevarefabrikk arrangerer køkkendag torsdag. Kjøkkenkonsulent Oda Nylund ser fram til en travel dag.

MAt: Tommy Abrahamsen står ved komfyren når Nygårds Trevarefabrikk arrangerer køkkendag torsdag. Kjøkkenkonsulent Oda Nylund ser fram til en travel dag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Ei nydelig matlukt sprer seg i lokalet når Nygårds Trevarefabrikk inviterer til kjøkkendag.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det står mye godt på menyen. Laks, svinefilet og biffgryte blant annet, sier Tommy Abrahamsen. Klokka tolv torsdag var han godt i gang ved komfyren midt i utstillingslokalet til Nygårds Trevarefabrikk. Skjønt, å kalle det komfyr er nok nokså foreldet. Nå er det seperate koketopper og stekeovner som gjelder.

Kjøkkenkonsulent Oda Nylund bekrefter at det er mange nye trender.

– Det som er den fremste trenden nå er at kjøkkenet er et allrom. Folk ønsker seg god plass på kjøkkenet og planlegger gjerne et stort kjøkkenet hvis man bygger nytt hus.

– Hva med innredningene?

– Flere ønsker seg mer markerte innredninger. Det er mange som velger mørke innredninger, gjerne også i svart. Det virker som folk tør litt mer. Men det er fremdeles mange som vil ha et mer klassisk kjøkken.

Kjøkkendagen torsdag trakk folk til utstillingslokalene på Nyrud fra tidlig formiddag.

– Utover ettermiddagen kommer det enda flere og det blir mer hektisk. Det kommer til å gå i ett til i kveld. Dette er en dag vi har sett fram til, sier kjøkkenkonsulenten som ikke hadde langt til matfatet når sulten meldte seg.

Artikkeltags