Lasse (21) fikk frastjålet bilen sin i Bodø – ble funnet i grøfta på Bjerka

Lettet student: Lasse Skogli (21) studerer ved Nord universitet i Bodø. Han hadde alle sine skolebøker i bilen når den ble stjålet, men nå er bilen funnet og tatt hånd om av politiet.

Lettet student: Lasse Skogli (21) studerer ved Nord universitet i Bodø. Han hadde alle sine skolebøker i bilen når den ble stjålet, men nå er bilen funnet og tatt hånd om av politiet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nordland politidistrikt fikk i morgentimene inn en melding, om en frastjålet Ford Mondeo i Bodø.

DEL

(AVISA NORDLAND): Avisa Nordland fikk inn det samme tipset noe senere på dagen, og når vi tok kontakt med politiet hadde de nylig funnet bilen.

– Bilen er lokalisert og vi har pågrepet en person, som er mistenkt for tyveriet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson til Avisa Nordland.

Stjålet i Bodø

Lasse Skogli studerer ved Bodin maritime fagskole Bodø, og i løpet av kvelden/natten hadde han blitt frastjålet bilen sin.

– Bilen er en mørkegrå Ford Mondeo 2005-modell, som var parkert i Skavdalslia. Jeg regner med at bilen ble stjålet mellom klokken 22–01, sier Skogli.

Politiet har klart å oppspore bilen etter flere tips i saken.

– Vi fikk inn flere tips, men i løpet av den siste timen har vi funnet riktig bil, sier Ivar Bo Nilsson.

250 kilometer unna

Når Avisa Nordland var i kontakt med operasjonslederen ved Nordland politidistrikt, hadde de ikke rukket å ta kontakt med bileieren.

– Det skjedde såpass nylig, så det har vi ikke fått gjort enda. Bilen ble funnet i ei grøft langs E6 på Bjerka, som er ganske langt unna Bodø og Skavdalslia, sier Nilsson.

Lasse Skogli har nettopp fått de gode nyhetene, om at bilen hans er funnet.

– Jeg kan ikke si annet enn at jeg er fryktelig glad for at bilen er funnet. Alle mine skolebøker var i bilen, og etter det jeg har fått opplyst var bøkene fortsatt i bilen, sier en meget lettet student.

Artikkeltags