Bodø: Våknet med en ukjent mann på soverommet

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

(Avisa Nordland): Rundt klokken fem lørdag morgen fikk politiet melding om en godt beruset person som prøvde å stjele en motorsykkel i området ved Hokkåsflata i Bodø.

Mannen, som skal være i 20-årene, forlot stedet før politiet kom, men det gikk ikke lenge før en ny melding tikket inn.

Tok seg inn i bolig

– Det gikk rundt 45 minutter fra den første hendelsen, så fikk vi en nye melding om at en person har tatt seg inn i en bolig ved Plantasjen, og de som bor der våknet av at vedkommende står i døra inn til soverommet, opplyser Mads Bernhoft hos politiet i Salten.

Da politiet ankom stedet prøvde gjerningsmannen å stikke av, men uten hell denne gangen da politiet fikk han kjapt under kontroll.

Bernhoft opplyser at det går bra med dem som bor på adressen.

– Alt er vel med dem som bor der, men det ble nok en litt annerledes oppstart på en lørdagsmorgenen, sier han.

Flere hendelser

Politiet tror også at han kan knyttes opp mot andre hendelser i samme området i natt.

– Vi mener vi har oppdaget noe skadeverk i området som kan stamme fra den her karen, men vi kommer til å undersøke det nærmer. Vi ber folk om å opplyse oss om de oppdager noen knuste bilruter eller andre skader på privat eiendom, sier Bernhoft.

Mannen som ble pågrepet blir anmeldt på flere punkter.

– Han blir anmeldt for ulovlig inntrenging, truende atferd, ordensforstyrrelse, skadeverk og for å ikke etterkomme ordre fra politiet. Så får vi se om det blir noen flere forhold utover dagen, avslutter Bernhoft.

Artikkeltags