Ansetter ny lufthavnsjef i Bodø etter Finn Ove

Finn Ove  Hofstad, lufthavnsjef, Mosjøen lufthavm, Kjærstad

Finn Ove Hofstad, lufthavnsjef, Mosjøen lufthavm, Kjærstad Foto:

DEL

Finn-Ove Hofstad fra Trofors har fungert som lufthavnsjef i et drøyt år etter at Inger-Hilde Tobiassen gikk ut av rollen. Hofstad har pendlet fra Mosjøen, og samtidig vært lufthavnsjef i for Mosjøen lufthavn. Nå er Troels Sandreid tilsatt som ny lufthavnsjef i Bodø.

Sandreid har bakgrunn fra både SAS og Widerøe og er utdannet flytekniker med tilleggsutdanning innen kontinuerlig forbedring og kvalitetsrevisjon, skriver Avinor i en pressemelding.

De siste årene har han vært viseadministrerende direktør i Widerøe Technical Services med ansvar for blant annet salg og forretningsutvikling, samt sjef for tungt vedlikehold på den tekniske basen i Bodø.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben som lufthavnsjef i Bodø og ser fram til å ta tak i nye utfordringer og bli bedre kjent med Avinor og folkene jeg skal jobbe sammen med, sier han i pressemeldingen.

– Jeg anser Bodø lufthavn som en unik og viktig nordnorsk samfunnsøkonomisk institusjon som binder land – og verdensdeler sammen. Ikke minst ser jeg fram til å ha en aktiv rolle i prosjektet «Ny by – ny flyplass», som jo er meget spennende, sier Sandreid.

Sandreid tiltrer den 1. august.

Artikkeltags