Politiet leter etter savnet mann i Bodø. Skal ha dratt i retning Helgeland

Av , og
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Avisa Nordland Politiet leter fortsatt etter den savnede mannen i 40-årene. Politiet leter også etter en sort Jeep Commander med registreringsnummer ZT 44733 i forbindelse med letingen.

- Overvåkningskameraene hos tollvesenet i Junkerdal hadde registrert at bilen hans kjørte over grensen klokken 17.15 tirsdag ettermiddag, men vi vet ikke om det er mannen som kjørte bilen, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

Politiet har nå varlset kollegaene i nabolandet om den savnede mannen.

- Familien hans har også kjørt over grensen for å lete, sier Nilsson.

Savnet bil

Politiet i Salten leter etter en savnet mann i Bodø.

I samme forbindelse etterlyser de en sort Jeep Commander med registreringsnummer ZT 44733.

Politiet ber folk ta kontakt ved observasjon av bilen på tlf. 02800.

- Vi er ute og leter etter en mann i 40-årene. Han er meldt savnet av sin familie etter at han ikke har hatt kontakt med dem på nær et døgn. De er bekymret og vi deler den bekymringen, sier operasjonsleder Jon Inge Moen til an.no.

- Vi er interesserte i observasjoner av bilen, sier Moen.

Observasjoner

Politiet leter nå med alle tilgjengelige ressurser i sentrumsområdet i Bodø. Også HRS er involvert i søket, og frivillige mannskaper er varslet.

- Vi har ingen holdepunkter for å si noe om hva som kan ha skjedd, og foreløpig ingen holdepunkter for å søke andre steder.

I 21.30-tiden opplyser Moen at politiet har fått inn flere tips om bilen.

- Vi har fått meldinger om observasjoner av bilen, både i Bodø og på indre strøk, sier operasjonslederen. Ifølge NRK Nordland har politiet grunn til å dro at mannen har forlatt Salten og kjørt i retning Helgeland eller Sverige.

Saken vil etterforskes videre, men foreløpig er konkrete søk i saken avsluttet.

- Vi har ingen konkrete holdepunkter, og vi avventer nærmere observasjoner. Vi ønsker fortsatt tips om noen ser bilen, sier Moen til an.no.

Artikkeltags