Trusselmelding mot Sandnessjøen ungdomsskole

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet i Nordland bekrefter at det har kommet en trussel mot Sandnessjøen ungdomsskole i dag, fredag.

- Det ble meldt inn til oss idag at det er fanget opp en melding på Jodel som kan tolkes i retning av en trussel, og vi har i den anledning sendt mannskaper til den aktuelle skolen, sier operasjonsleder Tommy Bech ved politiet i Nordland.

Politiet har vurdert situasjonen til at det ikke er nødvendig med evakuering av elevene, og det vil ikke bli gjort ytterligere tiltak opp mot selve skolen.

- Har dere noen mistenkte i saken?

- Det er for tidlig å si noe om. Saken etterforskers videre av lokalt politi, og vi håper på en snarlig løsning, sier Bech.

Rektor Reidar Marø sendte fredag formiddag ut følgende melding til ansatte og foresatte ved skolen:

«Følgende informasjon gis etter samråd med politiet: Politiet gjennomfører for tiden en teknisk etterforskning i forbindelse med en trusselmelding mot Sandnessjøen ungdomsskole. Politiet understreker at det ikke er en pågående trussel og at det ikke noen fare for elever og ansatte på skolen. Det er dermed heller ikke behov for evakuering eller andre sikkerhetstiltak. Dette innebærer at skoledagen gjennomføres som normalt. Ytterligere informasjon vil bli gitt i tråd med politiets anbefalinger

Artikkeltags