Olderskog slo VIF i sin åpningskamp

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Olderskogs G 13-lag fikk en kjempestart da de debuterte i Norway Cup. Søndag ettermiddag ble det 4-2-seier over Vålerenga. De hadde derfor god grunn til å juble da fløyta hadde gått for full tid.

DEL

Lagets første Norway Cup-kamp ble mer spennende enn det både guttene og de mange helgelendingene satte pris på. Det var en god del som bet negler etter at VIF hadde redusert til 2-3. Mathias Morisbakk fikk roet de da han like før full tid satte inn 4-2. På det tidspunktet forsto de fleste i Olderskog-leiren at det kom til å bli full pott i regnværet. Seieren kom etter en heroisk laginnsats. Mikael Hegglis flotte innsats mellom stengene så ut til å inspirere de andre.

Olderskog-spillerne som har innkvartert seg på skole, har forhåpninger om å gjøre det bra på Ekebergsletta og de andre banene som benyttes i Norway Cup. De har storspilt i den hjemlige serien og har en 2002-årgang som har skaffet trøbbel for Halsøy, Grane og de andre lagene i serien. Olderskog som spiller nierfotball synes det er vanskelig å sette seg resultatmål så lenge de ikke vet nivået på lagene som står på motsatt banehalvdel i gigantturneringen.

Ny kamp i dag

– Det er gode muligheter for A-sluttspill og videre avansement dersom vi presterer like bra i de neste kampene, sa guttene etter at 4-2-seieren var sikret. De skal ut i kamp nummer to på mandag. Den spilles på Furuset og kan fort bli avgjørende for om det blir A-sluttspill eller ikke. Med seier skal det veldig mye til for at Olderskog ikke får være med i det gjeveste sluttspillet sparkes i gang på onsdag. Guttene håper å få så mange kamper som mulig.

– De aller fleste har sett fram til Oslo-turen helt siden vi på tampen av fjoråret bestemte oss for å delta her. Først og fremst fordi det ville være en ekstra gulrot for spillerne å ta del i en så stor turnering som, sa Olderskog-lagleder Wenche Osheim som rapporterer om god stemning i troppen.

Artikkeltags