To personer hadde sju rette i Lotto lørdag - og kunne glede seg over å få hele 6,9 millioner kroner hver.

- Jo takk for det. Jeg er litt satt ut jeg nå, kom det mildt fra den ene vinneren, som er fra Nordland, da Norsk Tipping tok kontakt.

- Jeg og kona sitter og ser på TV og jeg har akkurat åpnet meg en boks med med øl, sa den sindinge nordlendingen når Norsk Tipping ringte ham med de gode nyhetene lørdag kveld. Mannen hadde akkurat sett Lotto-sendingen, men at han hadde vunnet 6,9 millioner kroner ante han ikke.

- Jeg har spilt hos Norsk Tipping lenge og har deltatt i mange, mange år. Jeg har spilt fotballtipping lenge og har  levert Lotto siden det startet, men aldri være noen storspiller. Du kan jo si at jeg går i pluss nå, sier han.

Den heldige mannen sier at han ikke har noen store drømmer, men at det er godt å ha en økonomisk buffer, og at det også har vært drømmen hans.

- Jeg har en relativt ok bil, men jeg kan jo betale han ned. Nå er han jo i praksis banken sin, men nå blir han jo min, sier mannen som er pensjonist med familie. I kveld skulle han kose seg sammen med kona og forsøke å komme seg etter det gledelige sjokket.

Også en til Lotto-spiller kunne innkassere førstepremien lørdag. Det var en kvinne i 40-årene fra Østfold.