Gå til sidens hovedinnhold

Slåssing, feststøy og skadeverk

Artikkelen er over 5 år gammel

Travel natt for politiet på Helgeland.

Politiet rapporterer om en rekke hendelser natt til søndag.

Klokka 03.37 ble det meldt om to gutter som slåss i Sandnessjøen. Guttene  hadde motstridende forklaringer. De ble sendt i hver sin retning, skriver politiet på twitter. Det er ikke opprettet sak.

I Brønnøysund kom politiet over en overstadig beruset dame som ikke fikk bli med drosja. Patruljen kjørte henne hjem.

Klokka 02.56 meldte politiet om høy musikk på Vefsn landbruksskole. Personen som spilte musikken fikk pålegg om å dempe den. Vedkommende forsikret at det ville skje.

Også på campingplassen i Mosjøen ble natteroen forstyrret. Her var 15-20 ungdommer samlet da politiet kom. De ble bortvist fra stedet .

I Sandnessjøen ble en overstadig beruset ung mann kjørt hjem til foreldrene sine etter melding om bråk på en privat adresse.

Klokka 22.48 ble det meldt om høye smell i Finnvika i Vefsn. Patruljen dro til stedet, men da de kom dit var det stille. Det var intet å se eller høre, skriver politiet i Mosjøen på twitter.

En patrulje i Sandnessjøen avholdt kontroll i sentrum lørdag kveld. 29 førere ble kontrollert. To sjåfører fikk gebyr og en sjåfør fikk magellapp.

Også på Leland var det kontroll lørdag kveld. Her ble 15 sjåfører stoppet. Alle kjørte lovlydig.

Klokka 09.20 søndag melder politiet om skadeverk på en mopedbil på Vega. Hærverket skal ha skjedd natt til søndag i Vegsteinveien. Forholdet blir anmeldt. Politiet ønsker tips i saken.

Kommentarer til denne saken