I fjor ble Matilde nummer to i NM bak Andrea Solberg, men utmerket seg som landets beste utøver i flere konkurranser. I desember 2022 ble hun verdensmester i Functional Fitness i Mexico.

Se fredagens øvelser fra klokka 16.55 i videovinduet over. For øvrige dager - se nederst i saken.

I sommer deltok Matilde i CrossFit Games i USA, og fikk en nedtur.

– Overtrening er ikke å spøke med, og jeg har fått kjenne det. Jeg fikk en knekk og har begynt å bygge meg opp igjen. Det er imidlertid for tidlig med konkurranseintensitet, og jeg står over, sier Matilde som håper å være klar for VM i Functional Fitness i år og en ny CrossFit-sesong.

– Jeg heier på Ingrid i helga, sier Matilde.

Det individuelle Norgesmesterskapet i functional fitness 2023 arrangeres i Sandneshallen. 160 utøvere er klare for å kjempe om de gjeve titlene i de ulike aldersklassene.

Ingrid Jacobsen Tøndel var skadet i fjor under det individuelle norgesmesterskapet, men nå stiller hun opp. I sommer var også Ingrid med i CrossFit Games, og hun gjorde en bra konkurranse sammen med laget sitt. De endte på 16. plass og det var 10 plasser opp fra 2022.

Christer Hagerup Nilssen deltar i M35. Han er en av de 10 beste i landet som har kvalifisert seg til konkurransen. Christer kommer fra Grane, men er bosatt i Kristiansand. Dette er hans tredje NM, og han deltok også i NM-veka team i juni i år.

Her ser du alle sendingene fra NM:

Fredag fra klokka 16.55:

Lørdag fra klokka 07.55:

Error
Not Found

Lørdag fra klokka 17.00:

Error
Not Found

Søndag fra klokka 07.55: