Amfi Skansen: Silje Iren (26) og Sara (24) overtar lederansvaret

Sara Rebekka Røstad (24) fra Leirfjord er ansatt som ny leder hos Nille i Sandnessjøen. Lisa Marie Graffer (t.h.) takker for seg etter nesten fem år i stillingen. - Sara er den nye riktige lederen, smiler hun.

Sara Rebekka Røstad (24) fra Leirfjord er ansatt som ny leder hos Nille i Sandnessjøen. Lisa Marie Graffer (t.h.) takker for seg etter nesten fem år i stillingen. - Sara er den nye riktige lederen, smiler hun. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I Amfi-senteret i Sandnessjøen er det nå ungdommene som rår. Silje Iren Fagervik Holmen (26) og Sara Rebekka Røstad (24) har nylig overtatt lederansvaret hos Skoringen og Nille.

DEL

Silje Iren Fagervik Holmen fra Dønna har nylig overtatt ledererollen for Skoringen i Sandnessjøen. Hun er 26 år, og har en sønn på fem år. Sko synes hun er et spennende konsept, og hun er svært fornøyd med å få fronte skokjeden i Sandnessjøen.

- Jeg ble ansatt som daglig leder her i juni. Det jeg synes er mest spennende er kundene, og det sosiale. jeg føler at jeg får mer kontakt med kundene her, enn det jeg vill gjøre på mange andre butikker, smiler Fagervik Holmen.

Viktige føtter

Hun legger ikke skjul til at årsaken til dette er føtter. Og for føtter er sko viktig. Der trer hun inn i en rolle, som gjør at hun får et mer personlig forhold til kundene sine. Hun liker å følge med på trender og type sko. Som vil hjelpe akkurat den kunden som trenger det.

- Føttene er vel noe av det viktigste som vi menneskene har, og da blir det spesielt viktig med gode sko. Der kommer jeg inn med min kunnskap. Og jeg synes det er både morsomt og viktig å få hjelpe andre.

At hun ikke bor i Sandnessjøen, men på Dønna ser hun på som en svært liten problemstilling. Hun pendler hver dag, og har ingen intensjoner om å endre på det.

- Nei, det er helt perfekt å bo på Dønna. Det er så flott det, og det er billig å bo. Å pendle er ikke noe problem. Så har jeg jo en gutt på fem år som har sitt miljø, så vi blir boende på Dønna, smiler hun.

Utfordring

Hos Nille har Lisa Marie Graffer sin siste dag som daglig leder. Ny leder er Sara Rebekka Røstad (24) fra Leirfjord. Hun har ingen tidligere ledererfaring, men er klar til å brette opp ermene, og ta utfordringen på strak arm.

- Dette blir spennende. Det å skulle ta alle beslutningene selv. Å ha ansvaret for et budsjett, og bestilling av alle varer. Det er klart at det er litt skummelt. Men jeg hadde ikke søkt på jobben og sagt ja om jeg ikke trodde jeg hadde klart det.  Det blir utrolig spennende, og jeg gleder meg veldsig masse til oppgavens, smiler hun.

For Lisa Marie Graffer er dagen litt bittersøtt. Etter nesten fem år i jobben som leder, er hun lilkevel klar til å gi stafettpinnen videre.

- Dette har vært babyen min. Jeg startet før Amfisenteret var ferdig, så denne butikken er min baby. Men tiden var inne for nye utfordringer. Jeg føler at det er på tide å utrede nye ting.  Nille er en unik kjede. Som leder krever butikken mye, og jeg følte at jeg hadde kommet til et punkt der jeg hadde gjort det jeg kunne. Nå er det på tide å slippe nye krefter til, smiler Graffer.

Bittersøtt, men riktig

Hun har tro på Sara som en ny energisk leder. Som vil skape nye spennende ting for Nille. I Sandnessjøen.

- Det føles veldig godt at butikken er i trygge hender. I dag er min siste dag. Det føles litt surrealistisk. Rart, trist og godt på samme tid. Men det er ikke noen tvil om at prosessen er ferdig stilt. Nå venter nye spennende ting for både meg og Sara, smiler Graffer.

Artikkeltags