Gå til sidens hovedinnhold

"Næringslivet posisjonerer seg før det grønne skiftet settes ut i livet. Hva gjør vi?"

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå ser vi konsekvensene etter varslet grønt skifte prisene på materialer og råvarer går til himmels, næringslivet må ha betydelige større inntekter for å klare å betale for varslede økte avgifter derfor setter de prisene opp, du og jeg skal få blø.

Aktiviteten på byggeplasser og planlagte prosjekter vil bli lagt på is, konkurser og arbeidsledighet vil stige, sosial uro vil spre seg blant befolkningen, rentene vil bli satt opp inflasjonen vil stige til himmels. Klimahysteriet vil nok bli en ulykke for nasjonen Norge og våre politikere har det fulle ansvar.

Vi skal altså redde hele verden, stakkars folk hva er det vi har gitt oss ut på? Havvind, co₂ fangst, nedleggelse av oljenæringen som har reddet Norge mot fallitt, hva er tanken bak denne horrible politikken? En fanatisk bevegelse som likner på ideologien til hippibevegelsen på 60 tallet? Peace And Love?

Jeg tror jeg er inne på noe der bare at denne gangen har bevegelsen FN med seg og globalistene er bevegelsen sine predikanter for det nye evangeliet: Klimakrisen. Hele valgkampen er på en måte demonisert av klimasaken, viktige politiske saker blir overskygget og de unge blir skremt og blir satt opp mot den eldre generasjonen, det spilles kynisk opp på følelser for å lokke de unge med på laget.

Nei folk, vi må snu å se oss tilbake, vi må ikke la de nye fanatiske kreftene ødelegge hele vårt fundament som har gitt oss den rikdom vi har i dag, ulvene står klar, du ser dem i debatter hver dag, de overbyr hverandre i destruktive klimatiltak som skal bevisst skremme oss til lydighet. Det er ingen skam å snu, du kan begynne snuoperasjonen på valgdagen, styr unna før ødeleggelsen av staten Norge er et faktum.

Godt Valg.

Roy Veseth

Kommentarer til denne saken