Helgelandsungdom om framtida

Artikkelen er over 6 år gammel

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iE60EO922oM?version=3&amp;hl=nb_NO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iE60EO922oM?version=3&amp;hl=nb_NO" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

DEL

(Rana Blad) Yrkes- og utdanningsmessa Karrieredagen 2012 arrangeres 25. januar i Mo i Rana. Hensikten med messa er å informere om de utdannings- og karrieremuligheter som finnes på Nord-Helgeland. På den måten håper man å få flere til å bosette seg på Helgeland etter endt utdanning.

Arrangementet er et samarbeid mellom private og offentlige aktører.

I forbindelse med karrieredagen har arrangørene intervjuet ungdom fra tre kommuner på Helgeland. Denne filmen skal vises fram på selve dagen. Allerede har de lagt ut en teaser på Youtube, og den kan du se øverst i denne saken. Teaseren er ikke så ulik videoen Nordland fylkeskommune laget i fjor høst for å lokke ungdommer til valglokalene.

Målgruppa er 10. klasser i kommunene Rana, Hemnes, Nesna, Rødøy, Lurøy, Træna, Grane og Hattfjelldal, elever fra Polarsirkelen vgs og KVN Nesna, studenter ved Høgskolen i Nesna og UiN studiested Mo i Rana i tillegg til lærere, rådgivere og rektorer. Til sammen i underkant av 2.000 personer.

I fjor var det over 700 elever som besøkte messa.

Artikkeltags