Maren Turmo, influenseren fra Mosjøen, gikk torsdag kveld ut av 71 grader nord kjendis. Hun gikk ut etter en utslagskonkurranse i puslespill mot Øystein "Pølsa" Pettersen.

– Der og da var jeg ganske forberedt på å ryke. Kanskje hadde jeg egentlig litt lyst til det også, innrømmer hun overfor VG.

Til Dagbladet forteller 20-åringen at hun ikke gikk inn for å tape med vilje, men hun legger ikke skjul på at hun muligens ikke ga alt hun hadde.

Turmo har fått mange tilbakemeldinger på serien, og mens mange er positive, synes også noen at hun sutrer på tv.

- Det kan godt hende at jeg syter litt, men sånn er det bare. Jeg skjønner ikke hvordan det kan plage folk så mye. Bytt kanal, da. Jeg skulle også gjerne likt å se menneskene som kommenterer slikt gå disse turene selv, har en åpenbart frustrert Turmo tidligere uttalt til Dagbladet.

Samtidig forteller hun til i tv-episoden at hun har lært en del av oppholdet.

– Jeg har gått fra å spise mat for å se ut på en spesiell måte, fra og telle kalorier, til å spise for at kroppen skal fungere. Det er sinnssykt uvant, men sykt godt, sier en fornøyd Maren i torsdagens episode.

Tidligere i vinter fortalte Turmo til Helgelendingen om hvordan 71 grader nord har endret livet hennes.

– Før jeg deltok i det visste jeg ikke helt hva jeg ville med livet. Underveis ble ting mye mer klart og etterpå fikk jeg et helt annet perspektiv på livet, sa hun.