Marcus og Martinus slår til på selvbiografiboomen blant musikantene. Førsteopplaget på den kommende boken er på 60.000 eksemplarer.

"Interessen er enorm", melder forlaget Juritzen, som slipper "Marcus & Martinus – Vår historie" på sitt underselskap Juritzen jr. den 27. oktober.

Det loves private bilder, ukjente historier og deres egne favorittlister. Fansen har også sendt inn egne historier om møtene med dem.

Boken handler både om det helt vanlige ved livet til de to tenåringene hjemme i Trofors – og kjendislivet, og spenner fra oppveksten til opptakten for de to forestående Spektrum-konsertene i november.

Forlaget karakteriserer boken som "guttas egen historie", fortalt til Kirsti Kristoffersen. Hun er tidligere redaktør i jentebladet Julia og aktuell også med bidrag til kongeparets jubileumsbok "Alt for Norge", som kommer omtrent samtidig.

– Jeg fikk en del tilbakemeldinger på at det var stas at jeg skulle på hagefest hos Kongen, men for å være helt ærlig har det nok vært ti ganger så mange som har uttrykt misunnelse over at jeg kjenner Marcus og Martinus, forteller Kristoffersen til Eikerbladet. Om bokens hovedpersoner sier hun:

– De er to skikkelig fine gutter. (©NTB)