(Rana Blad)

Det foregår i øyeblikket en leteaksjon i Mo i Rana som involverer politiet, brannvesen samt redningsmannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp. Leteaksjonen foregår over et større område i Mo i Rana og har pågått siden i dag tidlig.

Oppdatert: Klokken 1115 melder Nordland politidistrikt at vedkommende person som man har søkt etter, er kommet til rette. Denne blir ivaretatt av helse og aksjonen avsluttes.

Innsatsleder Arild Woldmo i politiet forteller til Rana Blad på stedet at i underkant av 30 personer fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder samt flere politipatruljer og brannmannskaper har vært involvert i leteaksjonen som har pågått siden i natt og utover dagen i dag. Videre er det brukt droner fra politiet samt at brannvesenet har hatt ute båter for å bistå i søket.

– Aksjonen er nå avsluttet med det beste utfallet, sier Woldmo, som understreker at det mye logistikk som skal til for å få en slik aksjon til å lykkes. Innsatslederen roser samtlige som har vært involvert.