Lukas Ivarrud imponerte dommerne i fredagens dommerutvelgelse i Norske talenter på Tv2. Dommerne fulgte nøye med, smilte, lo og var tydelig imponert under dansen. Samtidig heiet og ropte publikum til Lukas' poppingdans. Etter en ivrig applaus frra dommere og publikum tar flere av dommerne ordet.

- Det der var bra, sier Bjarne Brøndmo.

- Tusen takk for at du kommer tilbake og viser oss dette, sa Linn Skåber.

- Altså, du er helt rå! Er det mulig? Jeg skulle ønske jeg var 14 1/2 og kunne drive med popping samen med deg. Du er det beste jeg har sett i kveld til nå, sa Janne Formoe.

- Lukas, du blir en karakter i alt det du skaper. Du er så talentfull, sa Mia Gundersen.

- Det var litt sykt, og ganske uforventet å få de tilbakemeldingene. Jeg var ikke helt fornøyd selv med nummeret, men de likte det. Så tilbakemeldingene var ganske overraskende, sier Ivarrud.

Les også: - Ut fra det dommerne sa, så kan jeg komme ganske langt

Mosjøværing i Norske Talenter

Etter gårsdagens program gikk han videre til semifinale, som sendes 21.april.

Lørdag morgen har Lukas Ivarrud fått flere tilbakemeldinger.

- Folk gratulerer og sier at de skal stemme. Det er mange fine tilbakemeldinger, sier Ivarrud. Det neste som skjer er direktesendt semifinale.

- Det ser jeg på som ganske skummelt. I og med at det blir direktesendt kan ikke feil klippes bort. Også er jeg blant de få som kommer til semifinalen, så jeg må prestere. Det er bare to som går videre fra min semifinale, så jeg håper på å være en av de, sier Ivarrud, og avslører litt av planen for å få til det.

- Jeg skal prøve å gjøre noe unikt som gjør at fok får lyst til å se mer, sier Ivarrud.