(Rana Blad) Fem heldige spillere fikk sju rette i Lotto lørdag 1.oktober. Lørdagens pott var på ca. 14, 3 millioner kroner. Det ble fem heldige Lotto-vinnere denne lørdagen, som dermed får 2.862.925 kroner hver seg.

En av dem er en mann fra Fauske:

- Ah, oboy. Ååå nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er i hvert fall veldig, veldig glad, sier den rørte mannen i 30-årene fra Nordland.

Han vet ikke helt hva pengene skal brukes på ennå, men han skal i alle fall bruke noe på reise.

-Jeg skulle kose meg med popcorn nå, så da får jeg nesten skeie ut med en cola til også, sier den glade millionæren og ler.

Den andre lottovinneren fra Nordland, svarte ikke da Norsk Tipping ringte.

Jan-Ivar (65) fra Sandefjord begynte nesten å gråte, da han fikk milliontelefonen:

-Å du verden er det sant? Nå får jeg lyst til å begynne å grine. At det går an, dette skjer bare en gang i livet!

Jan Ivar og kona hadde nettopp vært ute å spist da Norsk Tipping ringte. Han forteller at han ble helt skjelven da telefonen fra Hamar kom.

- Å bli millionær er bare midt i blinken. Vi ønsker å oppgradere leligheten, så nå er det bare å jakte på ny bolig, forteller den ferske Lotto-millionæren.

Her er reaksjonene til de andre Lottovinnerne 1. oktober:

Mann fra Bærum:

- Dette var litt av en beskjed å få. Jeg blir helt svett jeg nå, så jeg tror jeg må ta meg en dusj, forteller mannen i 50-årene og gliser.

Kona jublet også i bakgrunnen da telefonen fra Hamar kom lørdag kveld.

- Nå sitter hun og tar bilde av meg. Vi får feire litt ekstra i kveld, forteller mannen som leverte vinnerkupongen på mobil, mens han drakk morra`s kaffen på terassen samme da

Dame fra Stavanger:

-Nei, det er ikke sant? Nå ble jeg overrasket. Ja, det var ikke værst.

Kvinnen sier det føltes svært godt at hun prikket inn sju rette i kveld, fordi hun hadde bestemt seg for å aldri mer spille Lotte dersom hun ikke vant denne gangen.

-Ja det var morsomt, nå tror jeg på julenissen også. Og jeg må jo bare fortsette å spille nå, sier den lykkelige vinnere og ler.

Av de fem ferske millionærene lørdag, har Norsk Tipping kun lykkes å komme i kontakt med fire av dem.

Vinnerekka:

Vinnerrekka under Lotto-trekningen 1. oktober er som følger:

2-5-11-14-19-24-30

Tilleggstall: 17