To personer fra Trondheim og Oslo fikk trolig en påskeaften de ikke kommer til å glemme med det første. De to klarte å prikke inn sju rette.

Det gir en gevinst på hele nærmere 8,9 millioner kroner til hver av de, forteller Norsk tipping i en pressemelding.

SuperLotto-potten på påskeaften økte fra 45 til 47 millioner kroner. Dermed fikk vi 47 nye SuperLotto-millionærer lørdag kveld, som hver får 1 million kroner inn på konto.

– Gjennom SuperLottos historie er det hele 395 spillere som har fått drømmebeskjeden: «Gratulerer, du er blitt SuperLotto-millionær!», og nå står 47 nye spillere for tur, skriver Norsk Tipping.

Av forskjellige grunner gjensto det imidlertid for Norsk Tipping å få kontakt med 17 av de heldige SuperLotto-vinnerne lørdag kveld.

 – Det har vært en veldig morsom, men også hektisk kveld. Med så mange vinnere ble det krevende sjøl for et godt bemannet vinnerteam å få ringt til alle vinnerne, forteller vinneransvarlig i Norsk Tipping Ingrid Roterud Mathisen.

– Hver samtale tar litt tid. Det er mye av både overtalelser som må til og glede som skal ut før vi får landet hver samtale.

Nordland hadde hele seks Super Lotto-vinnere påskeaften. Tre av disse er fra Narvik, en person er fra Vågan, en fra Rana og en person er fra Sømna, opplyser Norsk Tipping.