Tapte for første gang på to år

TAPTE: Vegakameratene tapte noe overraskende begge helgas kamper. Arkivfoto

TAPTE: Vegakameratene tapte noe overraskende begge helgas kamper. Arkivfoto Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Lørdag tapte Vegakameratene en seriekamp for første gang på nesten to år. Søndag fikk de juling på nytt av bunnlaget Nordpolen.

Helgens kamper i KFUM-hallen endte dermed svært skuffende for Norges beste futsallag de siste årene. Til tross for et par skader i laget, skulle laget være mer enn godt nok til å hamle opp med Kongsvinger på lørdag.

Dårlig kamp

Førsteomgangen var ifølge rapportene preget av dårlig press, mange upressa tekniske feil, og utålmodig angrepsspill. Laget hevet seg en del i andre omgang, men slurvet fortsatt for mye i angrepsspillet. Da Kongsvinger tok ledelsen midtveis ut i omgangen, ble Vegakam nødt til å satse mer offensivt, noe som kun førte til flere sjanser for motstanderne. Helt på slutten fikk de blåkledde noen store sjanser, men ballen gikk aldri i mål. Dermed ble det et skuffende tap og en imponerende statistikk ble ødelagt.

– Vi leverer rett og slett dårlig på flere områder, og følger ikke med. De scorer på et frispark mens vi stiller opp muren, og det er unødvendig, sier trener Kai Bardal.

Revansjelystne

Søndag sto Nordpolen på motsatt banehalvdel. Et revansjelystent Vegakam hevet spillet sitt noe fra dagen før, men dårlig innsats gjorde at de til slutt tapte hele 5–1.

– Spillerne har ikke den innsatsen som kreves, og motstanderen kjemper og vil ha seieren mye mer enn oss. Det er direkte pinlig at vi jobber så dårlig kampen igjennom, og vi taper fortjent mot et lag som mest sannsynlig kommer til å rykke ned, sier Bardal.

Han mener likevel 5–1 er et noe flatterende resultat, og to av målene kom helt på tampen idet Vegakam satset alt framover på banen. Treneren tror laget vil slå sterkt tilbake etter helgens fadese.

– Nå handler det om å ta oss skikkelig sammen, så kommer vi tilbake på vinnersporet igjen.

Artikkeltags