Allerede ett døgn etter at Susanne Larsen la ut sangen “Jula e så mye”, der hun synger duett med sønnen Iver Larsen Søreng (4 1/2), har den fått over 1.200 klikk på YouTube. Larsen som er en del av kvinnetrioen 3D er helt overveldet over responsen. Sangen ble skrevet av Taiwo og Kehinde Karlsen for noen år tilbake og Iver ble foreslått som gjestevokalist da sangen nylig ble tatt ut av skuffa på nytt. Det ser ut til å ha blitt en umiddelbar suksess.

– Vi fant ut at vi måtte prøve dette. Jeg hadde med låten hjem og øvde. Så tok jeg med Iver i studio og han syntes det var veldig artig å gjøre det samme som 3D gjør.

Selv er Iver en svoren Kizz-fan og tok på seg litt sminke som Gene Simmons da han skulle i studio for å spille inn julesangen.

– Det var veldig artig, sier han og smiler og nyter sitt første møte med pressen. Stjernenykker er det lite av der han hopper ned fra mammas fang for å stupe kråke på gulvet.

– Jeg var litt spent på om han ville finne roen i studio, men Taiwo og Kehinde var veldig tålmodig med ham og det var litt ekstra stas å gjøre denne duetten med min lille gutt, sier Larsen.

Sangen er med på julealbumet som plateselskapet Tylden & Co slipper over hele Norge den 9. november med blant annet Rune Rudberg, Ole Ivars og 3D med vesle Iver.

– Det hadde vært veldig artig om vi hadde fått litt spilletid på radio også for jeg synes melodien og teksten er veldig fin. Det er en god gammeldags julesang på et vis og det virker som om folk liker den for jeg har fått stor respons etter at jeg la den ut.

I sangen har Iver mange spørsmål om julen som mamma må besvare. Men også i hverdagen har den lille sangstjernen mye han vil ha svar på.

– Han spør mye om ting og det er ikke alltid jeg vet hva jeg skal svare. Han er jo fire år og i den rette alderen. Han er også veldig musikalsk og hørte låten ett par ganger og lærte den veldig fort, forteller en stolt mamma Susanne Larsen.