Skal åpne kafe på Nes

Satser: Anna og Jon Aga skal sørge for kafedrift på Nes fra april og ut sommeren. (Foto: Hildegunn Nielsen Tjøsvoll)

Satser: Anna og Jon Aga skal sørge for kafedrift på Nes fra april og ut sommeren. (Foto: Hildegunn Nielsen Tjøsvoll)

Artikkelen er over 4 år gammel

Klare til sommersesongen.

DEL

Anna og Jon Aga driver Vega Havhotell på Viksås. De har også tidligere drevet kafe på Nes, men ga opp etter to sesonger. Det ble for mye arbeid den gang. Men nå er det ny giv og de søker etter ansatte som kan drive stedet under deres ledelse.

– Vi trenger i hvert fall fire stykker som kan jobbe der på sommeren og vi trenger folk som kan jobbe her også, sier Anna Aga og sikter til hotellet.

Målet er at kafeen på Nes skal åpne i løpet av april og holde åpen til turistene drar fra øya.

– Vi må ha åpent så lenge det er folk og vi tåler at det ikke er stappfullt hver dag, tilføyer hun.

På kafeen er det mulig å få kjøpt vanlig kafemat og kokken Jon eksemplifiserer med en havtallerken. Det skal også gis tilbud om en ny rett som de håper kan friste.

– Langtidsstekt side av vegagris på en bagett med masse god salat, tomater og en god urtedressing, sier kokken mens han gestikulerer.

– I tillegg kommer dagens middag og kanskje et skalldyrbord en eller flere dager i uka, fortsetter Jon Aga som vil ha en egen kokk i kafeen på Nes. Den vil få tilbake det samme navnet den hadde sist ekteparet Aga drev den.

Fra april vil den gå under navnet Vegabua Havkafe.

Artikkeltags