– Det var helt utrolig, jeg kan egentlig ikke beskrive det med ord hvor stort jeg syns dette er, innrømmer Stein Johansen.

Johansen har drevet med musikk mange år, de fleste av disse hjemme i sin egen stue. Forkjærligheten for bandet Chicago har gitt utslag i egne videoer på nettstedene Youtube og Myspace hvor han synger med eget akkompagnement, eller med musikken fra Chicago i bakgrunnen.

– Jeg er medlem av fanklubben til Jason Scheff, dagens vokalist i Chicago, og sendte ham en mail. Det tok ikke lange tiden før han sendte meg svar og han skrøt av sangen min og skrev at han gjerne ville treffe meg når bandet kom til Oslo.

Sist lørdag gikk drømmen i oppfyllelse. Stein Johansen fikk et nesten to timer langt møte med vokalisthelten.

– Jeg var litt nervøs før vi møttes, men det ble en helt utrolig opplevelse. Vi snakket om musikk, spilte gitar og sang.

Ikke bare sang Johansen og Scheff duett på hitlåter av Chicago, den rutinerte amerikanske vokalisten ble mer en gjerne med og sang på en av låtene Johansen har skrevet selv.

– Vi fikk filmet en del av møtet og noen snutter er allerede ute på internett. Jeg tror nesten Scheff hadde det like moro som meg. Jeg sa at jeg drømte om å få synge sammen med ham i studio, han sa at ingen vet hva framtiden bringer.

Stein og Jason synger duett på Steins egen sang

Stein og Jason synger Chicago