Saget seg inn i Prix

REPARASJON: Aivars Miezis fra Kvikk Service AS var mandag formiddag i gang med å reparere hullet under kontorbordet på Prix Olderskog. (Foto: Christopher Engås)

REPARASJON: Aivars Miezis fra Kvikk Service AS var mandag formiddag i gang med å reparere hullet under kontorbordet på Prix Olderskog. (Foto: Christopher Engås)

Artikkelen er over 8 år gammel

De frekke innbruddstyvene saget seg gjennom gulvet på Prix i Mosjøen.

DEL

Innbruddet har sannsynligvis skjedd natt til søndag. Noen med mye energi har tatt seg inn i kjelleren på Prix-butikken gjennom ei ventliasjonsluke, for så å sage seg gjennom gulvet til kontoret.

Null i utbytte

Mandag morgen var Kvikk Service AS i full gang med å reparere hullet i gulvet. Skadene etter det uvanlige innbruddet beløper seg sannsynligvis bare til det det koster å reparere hullet.

– Den eller de som står bak har kommet seg inn i kontoret, men ikke videre. Hadde de gått ut ei av dørene, ville alarmen blitt utløst. De må ha vært klar over alarmforholdene her inne, forteller daglig leder ved butikken, Sissel Åkvik.

Det er rotet en del i skuffer og skap inne på kontoret, men så langt kan ikke betjeningen si at de savner noe.

– At de gidder

Innbruddet ble oppdaget søndag da de ansatte hadde varetelling i butikken. Det er sannsynligvis brukt elverktøy for å sage hullet. Åkvik skjønner ikke helt hva som foregår i hodene på dem som gjør slike ting.

– At de gidder! Natt til søndag var det 20 kuldegrader, og ganske ufyselig å holde på. Når de i tillegg ikke får med seg noen ting, må det ha vært et ganske nedslående tokt, sier hun.

– Blir du skremt av slike hendelser?

– Litt skremt blir man jo, det er jo ikke artig. Men det er ganske nabotett her, så de kunne nok ikke gjort de store sprellene inne i butikken før det hadde blitt oppdaget uansett, sier Åkvik.

Artikkeltags