Innbrudd i feriehus

SOLKYSTEN: To familier fra Mosjøen ble frastjålet mens de lå og sov natt til onsdag . De ferierer på den spanske solkysten. (Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud, ANB).

SOLKYSTEN: To familier fra Mosjøen ble frastjålet mens de lå og sov natt til onsdag . De ferierer på den spanske solkysten. (Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud, ANB).

Artikkelen er over 7 år gammel

To familier fra Mosjøen ble frastjålet verdisaker midt på natta – mens de lå og sov.

DEL

Helgeland Arbeiderblad har vært i kontakt med eieren av eneboligen som de to familiene leier i den spanske feriebyen Torrevieja. Han har ikke hørt om tilsvarende hendelser.

– Da området ble bygd ut for ti-femten år siden og det var svært mange arbeidsfolk i området, forekom det noen innbrudd. Men i de seinere åra har det ikke skjedd tilsvarende, sier eieren. Han karakteriserer området som trygt og spesielt godt egnet for barnefamilier. Området består boliger både for fastboende og turister.

Likevel opplevde altså to familier fra Mosjøen å bli frastjålet verdisaker mens de lå og sov.

«Ble ranet i natt! Sinnsykt ubehagelig å tenke på at de har vært inne på soverommene å lusket i koffertene», skriver en av dem på Facebook.

«Alt av verdier har blitt tatt ifra oss inne i huset mens vi sov. Til og med tlf min som låg på nattbordet ca 30 cm ifra hodet mitt», skriver en annen. De er blitt enige om å ikke snakke med avisen om hendelsen.

Tyvene brøt opp verandadøra, stjal med seg sykler, telefoner og PC. Passene lå igjen. De hadde også tatt bilnøklene og ransaket bilen, og slengt fra seg pengebøkene ved bassengkanten – med alle kortene i.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken