Har funnet ny Ap-topp

UBESKREVET BLAD: Odd Arne Abrahamsen (t.h.) er et ubeskrevet blad i sømnapolitikken. Nå stiller han som listetopp for Ap. Her fra fjorårets Rootsfestival der Abrahamsen serverte rockemat sammen med gjengen fra Hildurs.

UBESKREVET BLAD: Odd Arne Abrahamsen (t.h.) er et ubeskrevet blad i sømnapolitikken. Nå stiller han som listetopp for Ap. Her fra fjorårets Rootsfestival der Abrahamsen serverte rockemat sammen med gjengen fra Hildurs.

Artikkelen er over 7 år gammel

Sømna Ap har vedtatt ei ny valgliste etter at toppkandidatene trakk seg. Endelig falt brikkene på plass, sier Arild Barlien.

DEL

Partiet sto plutselig uten toppkandidater etter at både listetopp Gunder Strømberg og andrekandidat Sigrid Sund Westerfjell trakk seg fra lista. Torsdag kveld vedtok Sømna Ap ei ny liste.

- I møtet i går fikk vi på plass lederen, resten har vi hatt klart i noen dager, sier en fornøyd Arild Barlien som selv stiller på tredjeplass på lista.

Entusiastisk liste

Sømna Aps nye partitopp heter Odd Arne Abrahamsen, og Lise Bjøru stiller på andreplass. Begge står på kumulerte plasser.

- Odd Arne er et forholdsvis ubeskrevet blad i sømnapolitikken. Han har ikke vært så aktiv tidligere, men har vært medlem i partiet og aktiv på møter. Han er en rolig, sindig kar som jeg tror partiet trenger nå, sier Arild Barlien. Abrahamsen er utdannet elektriker, men jobber i dag med melkeroboter i distriktet.

Lise Bjøru er lærer på Vik skole, og beskrives som ei driftig dame med stor arbeidskapasitet. Ny leder ble også valgt på nominasjonsmøtet torsdag. Webjørn Flostrand tar over etter Torill Melstein.

- Han er også en rolig og sindig kar, som også er utdannet elektriker. Det er helt tilfeldig, humrer Barlien. På fjerdeplass stiller gårdbruker og maskinist John-Kjetil Hass, på femteplass Merethe Sund og på sjette Webjørn Flostrand. Sund har ifølge Barlien stått på for å få på plass viktige brikker til den nye Ap-lista i Sømna.

- Jeg synes vi har fått ei god liste med masse dyktige folk. Vi er i god tro. Vi har ikke satt oss mål sånn sett ennå, men det var en god stemning på møtet i går, og en fin entusiasme i gjengen. Så det tror jeg blir bra, avslutter Arild Barlien.

Artikkeltags