Gå til sidens hovedinnhold

E6 er nå åpnet for trafikk

Artikkelen er over 6 år gammel

Veien er nå åpnet mellom Sefrivatn og Tosenkrysset.

E6 var onsdag formiddag stengt mellom Sefrivatn og Tosenkrysset, men ble åpnet for trafikk før halv ett.

Ifølge en oppdatering fra Helgeland politidistrikt på Twitter skal det være mindre skade på vogntoget. Tre dekk var punktert og autovernet var tredd under bilen. Den utenlandske sjåføren fikk førerkortet beslaglagt.

- Grunnlaget er uaktsom kjøring og mulig fare. Hatt for stor fart i forhold til underlaget, skriver politiet på Twitter.

En utenlandsk trailer sperrer E6 mellom Toesnkrysset og Sefrivatn i Grane kommune. Helgeland politidistrikt melder at veien kan bli åpnet igjen klokken 11.30.

– Det er alltid vanskelig å si nøyaktig når veien vil åpne igjen etter uhell som dette, men vi håper å få den åpnet så raskt som mulig. Det er allerede lang kø på begge sider av ulykkesstedet og mange er nok frustrerte, sier Martin Skjærvagen på operasjonssentralen til Helgeland politidistrikt.

Han forteller at en UP-patrulje er på stedet og at det opprettes sak etter uhellet.

– Det er gjort beslag i førerkortet til den utenlandske sjåføren på grunn av for stor fart i forhold til forholdene. Traileren har skjenet ut i autovernet og det ligger nå krøllet under kjøretøyet. Tre dekk ble punktert i forbindelse med uhellet. Traileren sakset og sperrer altså veibanen i begge kjøreretninger

Kommentarer til denne saken